Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Akkoord
Beheerder binnen Mamut

Hoe verwijder ik data uit Mamut Online Backup?

Mamut Support ID: M-02024391
Product: Mamut One
Laatst bijgewerkt: 27 maart 2013

Omschrijving

U kunt op verschillende manieren bestanden verwijderen die naar onze server zijn geüpload


Bestanden verwijderen

  1. Klik op het vergrootglas naast de bestanden die u wilt verwijderen.
  2. Zet een vinkje bij Deze taak deblokeren en klik op OK.
  3. Er zal nu een rood kruis staan naast het vergrootglas. U kunt nu het bestand verwijderen door op het rode kruis te klikken en deze actie te bevestigen. De bestanden zullen nu van onze server worden verwijderd.

Verwijderen van sub-folders en bestanden

  1. Klik op het vergrootglas rechts naast het bestand.
  2. Klik op Filter en klik vervolgens op Uitgesloten submappen.
  3. Verwijder het vinkje bij de mappen die u niet meer wilt opnemen in de back up procedure.
  4. Klik op OK en vervolgens weer op OK en de wijzigingen zijn doorgevoerd.

Resetten Account

LET OP: Alle gegevens die u op onze servers heeft gezet zullen met onderstaande actie worden verwijderd. U kunt wel nog gewoon met uw huidige gegevens inloggen maar er zullen geen instellingen of bestanden meer beschikbaar zijn. Ook zult u opnieuw de "Mamut Key" moeten aanmaken.

  1. Klik op Opties.
  2. Klik op Account, vervolgens klikt u op Account terugzetten.
  3. Om deze actie te bevestigen klikt u op Ja en vervolgens zal uw account gereset worden en alle data worden verwijderd van onze server.

Opmerking! Als u uw Mamut Key niet meer weet, dan raden wij aan om bovenstaande actie uit te voeren. Op deze manier kunt u namelijk een nieuwe Mamut key aanmaken, wel moeten de bestanden opnieuw worden geüpload.

Verwijderen data van een andere PC

Als u hetzelfde e-mail adres heeft gebruikt bij meerdere machines, dan is het ook mogelijk om de data die geüpload is vanaf deze machines te verwijderen.

  1. Klik op Opties.
  2. Klik op Account, en vervolgens op Data andere computer.
    Nu ziet u een lijst met alle PC’s die Data hebben geüpload.
  3. Selecteer de gewenste PC en klik op Verwijderen.
  4. Klik op Ja als u al de back-up bestanden op deze PC wilt verwijderen.