Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Akkoord

Verwerking van persoonsgegevens

Visma verwerkt uw persoonlijke gegevens om aan uw verzoek(en) te voldoen en om een profiel op te bouwen van uw interesses. Het profiel wordt gebruikt om u zo relevant mogelijke webpagina’s te laten zien. Uw persoonlijke gegevens en het profiel worden ook gebruikt om informatie en aanbiedingen met u te delen.

Om uw interesses te bepalen maken wij gebruik van de gegevens die u ons hebt verstrekt, uw gedrag op onze websites en uw gebruik van onze diensten. In onze Subscription Manager kunt u op elk moment uw interesses aanpassen of aangeven dat u geen informatie meer van Visma wenst te ontvangen. In de Subscription Manager kunt u ook uw persoonlijke gegevens verwijderen voor de hierboven genoemde doeleinden en uw toestemming voor verdere verwerking van gegevens intrekken.  

Indien u gedurende 24 maanden geen Visma-websites hebt bezocht of interesse hebt getoond in de naar u verzonden informatie, verwijderen wij uw persoonlijke gegevens.

Om u voor u relevante diensten aan te kunnen bieden, delen we uw persoonsgegevens mogelijk met andere organisaties binnen de Visma group. Visma deelt uw persoonlijke gegevens niet met externe partijen anders dan de leveranciers van onze IT-systemen. Wij garanderen de veiligheid van uw persoonsgegevens en rechten door databeveiligingsovereenkomsten aan te gaan met dergelijke leveranciers. Indien de leveranciers buiten de EU zijn gevestigd dan staat Visma in voor de juiste rechtsgrondslag voor overdracht van persoonsgegevens naar die partijen/landen, ofwel door de EU Model Clauses te gebruiken of het EU-US-Privacy Shield. Oracle is gedeeltelijk gevestigd in de VS en is voor Visma leverancier van een marketingsysteem genaamd Eloqua.

Als u meer informatie wilt hebben over onze leveranciers of andere vragen hebt over hoe Visma omgaat met uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via privacy@visma.com.

U hebt het recht om toegang te vragen tot, rectificatie of beperking van, of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. U hebt ook recht op overdraagbaarheid van gegevens, en het recht om een klacht in te dienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens over de manier waarop Visma uw persoonsgegevens verwerkt.

In onze privacy statement vindt u meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens en uw rechten in dit verband.