Spring naar de hoofdtekst

Visma eAccounting-event Wildlands Emmen groot succes

Op avondexpeditie door Wildlands Adventure Zoo

Countus accountants+adviseurs introduceerde Visma eAccounting tijdens een expeditie in Wildlands Emmen. De volle zaal met bezoekers werd getrakteerd op een exclusieve avondexpeditie door Wildlands Adventure Zoo en daarnaast uitgebreid geïnformeerd over Visma eAccounting; het modernste online platform voor mkb-ondernemers.

Visma eAccounting werd door de relaties van Countus zeer positief ontvangen. Enkele enthousiaste reacties van bezoekers:

  • ‘Ik kan straks met al mijn apparaten online mijn administratie voeren, prima!’
  • ‘Factureren met behulp van de Visma eAccounting app is voor mij écht een uitkomst’
  • ‘Het fotograferen van bonnen en facturen zodat die direct in de boekhouding staan, ideaal!’
  • ‘Als ik écht een webshop binnen een paar uur in de lucht heb, word ik heel blij’
  • ‘Wij willen direct starten met de app om onze medewerkers uren te laten schrijven’

Meer weten over Visma eAccounting?

Populairst